Kirjasto keskellä kylää

Tiesitkö että Piippolan kirjasto on yksi Suomen vanhimpia kirjastoja. Kirjasto perustettiin 1851, toimitilat vain on vaihtunut moneen kertaan. Kirjasto täyttää siis tänä vuonna huikeat 160 vuotta. Täällä asui silloin 1800-luvulla valtiopäivämies Juho Haanpää, ja sillä oli suuri merkitys Piippolan kehitykseen.
Nyt kirjasto tarjoaa sinulle ajanvietettä joka makuun. Täältä saat lainaksi mm. kirjoja, nuotteja, elokuvia ja levyjä. Voit pysähtyä lukemaan päivän lehtiä tai vaan lämmittelemään. Tulepa tutustumaan!

Aihe(et): Kulttuuri & vapaa-aika. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Facebook kommentit:

9 comments on “Kirjasto keskellä kylää

 1. Hei!
  Toimittaja kiertäkääpä Lamun kylällä
  sieltäkin voi saada arvokasta tietoa
  jututtamalla ihmisiä.se on idyllinen
  maalaiskylä järvineen,kesällä
  kauniita paikkoja kalanen järvi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>