Kajaanin kaupunginteatteri esiintyi Piippolassa

Kajaanin kaupunginteatteri esitti 16.3 Piippolan käsi- ja taideteollisuusopistolla Koirien Kalevala-esityksen, jonka on ohjannut Eero-Tapio Vuori. Katsomassa oli Piippolan, Kestilän ja Rantsilan ala-asteen opiskelijoita ja lisäksi mukana oli seuraamassa Piippolan käsi- ja taideteollisuusopiston opiskelijoita.

Koirien Kalevala on huvittava ja hauska versio Kalevalan kertomuksista nukketeatteri muodossa. Esitys perustuu Mauri Kunnaksen lastenkirjan versioon perinteisestä maailman synnystä ja alkuaikojen tapahtumista.

”Koirien Kalevalan tarinassa on mukana alkuperäisestäkin Kalevalasta tuttuja hahmoja, kuten vanha Väinämöinen, koiraheimon suurin tietäjä, loitsujen laulaja ja mahtikoira, Ilmarinen, koirien suvun suurin seppä ja Sammontakoja, Joukahainen, nuori kapinallinen äkkipää, sekä lieto Lemminkäinen, kissojen heimon omapäinen seikkailija ja karjapaimen.”

Katso lisätietoa tästä

 

 

 

Kuvassa on vasemmaltalukien Mika Silvennoinen(susilauma), Anne Ballini(Louhi), Esko Vatula(Väinämöinen), Jukka Väinölä(susilauma), Maura Korhonen(Tytti)

Kuvassa henkilöitä vasemmalta lukien ovat Jukka Väinölä, Henri Pyy, Jukka Kortelainen, Tarja Torjalainen, Veikko Leinola, Maura Korhonen, Anne Ballini

Aihe(et): Kulttuuri & vapaa-aika. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Facebook kommentit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>