Ammatillinen koulutus alkoi Piippolassa

Piippolan käsi- ja taideteollisuusopisto aukaisi ovensa tänä aamuna myös jatkaville opiskelijoille. Uudet opiskelijat aloittivat koulunsa PIO:lla eilen. Jatkaville opiskelijoille pidettiin myös tervetuliaispuhe ja uudelle lukuvuodelle saatiin motoksi vastuullisuus.  Uusi lukuvuosi on varmasti jännitystä täynnä niin jatkavilla, kuin uusillakin opiskelijoilla, sillä PIO:ssa jo pian 40 vuotta johtajana ja rehtorina toiminut Johannes Hyytinen on jäämässä eläkkeelle. Rehtorin virkaan 1.8.2011 on astunut Harri Majuri.

Ammatillisen koulutuksen alkamisen myötä Piippolan Uutiset palaa kesätauolta! Piippolan Uutiset toivottaa kaikille lukijoilleen mahtavaa alkanutta lukuvuotta!

Piippolan käsi- ja taideteollisuusopisto

 

Aihe(et): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Facebook kommentit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>