Oletko käynyt jo Piippolan runopuistossa?

Piippolan puistossa on esillä paikallisen runopiirin improvisaatiorunoutta, paikallinen kulttuuri siis kukoistaa. Jos et ole vielä huomannut runopuistoa, voi se olla pieni piristys kun liikuskelee Piippolan taajaman alueella. Jos runous kiinnostaa paikallisia tai opiskelijoita, voi runopiiriin liittyä luomaan paikalliskulttuuria. Paras asia on kuitenkin se, että sen tekemiseen voi osallistua kuka vaan. Pienet asiat tekevät Piippolasta mukavan paikan asua.

Piippolan runopuisto

Aihe(et): Kulttuuri & vapaa-aika. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Facebook kommentit:

3 comments on “Oletko käynyt jo Piippolan runopuistossa?

  1. Runopiiri on jälleen ma 5.9 klo 19.00 kirjastossa. Aiheemme on silloin: Miehestä mittaa- keskitymme miehistä kertoviin runoihin. Olisipa silloin muutama tämän sukupuolen edustajakin mukana;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>