Taidenäyttely kirjastolla

Kirjastolle on hiljattain pystytetty kuva-artesaaniksi opiskelleen Niina Niskasen kuvittama taidenäyttely, johon kuuluu 34 teosta. Kuvittamista hän on harjoittanut jo mm. Unkarilaisen mainostoimiston kautta. Tässä taidenäyttelyssä olevat työt ovat kuitenkin hänen henkilökohtaisia kuvituksia. Niina kertoi teosten innoittajan olleen luonto sekä sadut, joista tulevat ideat ovat maalattu hänen mielikuvituksensa avustuksella. Näyttelyn pystytystä Niina harkitsi jo asuessaan Kempeleessä, onneksi tämä jäi kuitenkin Piippolan kunniaksi. Nyt Niina opiskelee viriketoiminnan ohjaajaksi Piippolan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksella.

Taidenäyttelyn kuvittaja Niina Niskanen.

Teos Niinan taidenäyttelystä.

Aihe(et): Kulttuuri & vapaa-aika. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Facebook kommentit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>