Nuorisotilat avoinna

Piippolassa kuten muuallakin Siikalatvan seudulla nuorisotilat ovat taas auenneet. Tänään Perjanta 19.8 ja 26.8. Normaali aikataulu alkaa 29.8. alkaen. Muutokset ovat mahdollisia ja niitä ohjeistetaan seuraamaan nuorisoseuran sekä yläkoulun seinätiedotteista. Artikkelissa tarkemmat aikataulut.

Piippolan nuorisotilan normaalit aikataulut:
maanantai   18 – 21
keskiviikko  18 – 21
perjantai   19 – 22

 

 

Piippolan Uutiset toivottaa nuorisolle laatuaikaa!

 

 

Aihe(et): Kulttuuri & vapaa-aika. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Facebook kommentit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>