Keräilyajat Piippolassa

Puolukalla on ollut vahva sato tänä vuonna, Piippolassa puolukoiden keräily on ollutkin yksi hyvistä harrastuksista lähipäivinä. Sen lisäksi että puolukkaa voidaan käyttää monissa eri muodoissa kuten mehuissa, hilloissa, puuroissa, soseissa – on se hyvin terveellinen. Jos puolukka ei kuitenkaan itselle maistu, on hyötyliikunta keräilystä tulevaa bonusta ja marjat voit myydä vaikka 4H-yhdistykselle! 4H-yhdistys ottaa marjoja vastaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin siihen asti kunnes satoa riittää. Toivon mukaan satoa riittää ainakin syyskuun loppulle asti. Puolukan keräilyn oheessa ei kuitenkaan pidä unohtaa muita metsiemme herkkuja kuten sieniä. Hyviä keräilyhetkiä!

Marja-asema sijaitsee K-Market Vaarintorin vieressä

 

Aihe(et): Terveys & urheilu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Facebook kommentit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>