Amorfiina hoitolan avajaiset 5.9.

Amorfiina hoitola avaa ovensa huomenna 5.9. Liike sijaitsee Piippolan apteekin vieressä. Huomenna liikkeessä avoimet ovet klo 10–18. Avajaisissa on mahdollisuus tutustua uuden hoitolan palveluihin kahvittelun kera! Jatkossa liikkeellä on tarkoitus pysytellä avoinna ma–ti ajanvarausten mukaan, sekä itse myymälä on auki perjantaisin klo 12–16. Hyviä hetkiä uusien palveluiden merkeissä!

Amorfiina hoitolan oleskelutila ennen avajaisia.

Lue lisää hoitolan omilta kotisivuilta! http://amorfiina.fi/

Aihe(et): Terveys & urheilu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Facebook kommentit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>