Tiedätkö jo kuka voitti PIO Stars -kilpailun?

PIO:lla järjestetyn hyvinvointipäivän päätteeksi pidettiin PIO Stars -taitokilpailu. Taitoja esiteltiin mm. laululla, soittamisella, tanssimisella, runoilla ja performanssilla. Kokonaisuutena PIO Stars sisälsi tänä vuonna enemmän sisältöä, eikä esiintymiset olleet pääosin laulua kuten viime vuonna. Tällä kertaa tapahtuma oli monin puolin viihdyttävä.

PIO Stars voiton vei kuitenkin tyylikkäästi Alexander Serov, kitara-laulu yhdistelmällään.  Kiitos hienoista esityksistä ja onnea kaikille esiintyjille tasapuolisesti!

Kuvassa Vas. Oik. Juontaja Riikka Hämäläinen ja kilpailijat Katja Ruha, Alexander Serov, Johanna Niiranen ja Tuomas Leinonen.

Aihe(et): Kulttuuri & vapaa-aika. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Facebook kommentit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>