Hyvinvointipäivä PIO:lla

Eilen PIO:lla vietettiin koko koulun kesken hyvinvointipäivää. Aamusta ohjelmassa oli minimessut, jonka jälkeen kukin sai valita oman aktiviteettinsa reilun tunnin ajaksi. Mahdollisuuksina oli hiphop -tanssi, jujutsun alkeet, jousiammunta, rentoutuminen, kuntosali tai lenkkeily. Tämän jälkeen luvassa oli lounasbuffet, jonka jälkeen katsottiin ”Hyvä Poika” elokuvaa auditoriossa. Päivän loppuhuipentumaksi jäi PIO Stars -taitokilpailu.

Aihe(et): Terveys & urheilu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Facebook kommentit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>