Joulumyyjäiset lauantaina PIO:lla

Perinteiset joulumyyjäiset järjestetään launtaina 26.11.2011 klo 10-14:00 perinteiseen tapaan PIO:lla.  Joulumyyjäisissä on perinteiseen tapaan tarjolla joulutorttuja, pipareita,  puuroa sekä käsitöitä ja joululahjaideoita. Koulun studioon kohoaa myös jouluinen valokuvastudio. Tapahtumassa luvassa myös joulumusiikkia ja Virpi Piipon lauluesitys.

Joulukuvastudio viimeistelyä vailla.

 

 

Aihe(et): Kulttuuri & vapaa-aika. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Facebook kommentit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>