Valokuvanäyttely Piippolan kirjastossa

Piippolan käsi- ja taideteollisuusopiston opiskelija Milla Hakkarainen valmisteli opinnäytetyönään valokuvanäyttelyn Feria de la Costa del Sol, Aurinkorannikon feriat. Näyttelyssä on esillä 13 valokuvaa Piippolan kirjastossa sen aukioloaikoina. Valokuvat on kuvattu Málagassa ja Fuengirolassa loppukesällä 2011. Näyttelyn teemana ovat kaikenikäiset juhlijat perinteisin asustein ja juhlamenoin, mutta myös Aurinkorannikon toinen puoli eläkeläisten kakkoskotina. Näyttely avataan 12.12.2011.

Aihe(et): Kulttuuri & vapaa-aika. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Facebook kommentit:

One comment on “Valokuvanäyttely Piippolan kirjastossa

  1. Jeee, hyvä Essi! Mahtavaa että oot ruvennut kirjottelee! 😀 Facebook sivulle voi sitten aina linkittää vielä. Ensiks liittää osotteen siihen ja sitten pyyhkii pois kun se on ladannut tiedot. Jos en oo antanu ylläpitäjiä Facebook yhteisöön vielä ni annan tänään. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>