PIO:sta PAKOON

Vuoden 2012 alussa Piippolan käsi- ja taideteollisuusopistosta tuli Piippolan ammatti- ja kulttuuriopisto. Syynä nimen muutokseen on liittyminen JEDU- eli Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymään.

Yhtymään kuuluu seitsemän opistoa, jotka muodostavat yhtenäisen opistojen verkoston ja oman hallituksen johon kuuluu kaksi jäsentä jokaisesta koulusta. Piippolan ammatti- ja kulttuuriopistoa kokouksissa edustavat Emma Haapamäki ja Juuli Koskinen.
JEDU:n sivuilta löytyvät kuntayhtymään kuuluvat opistot sekä tietoa niiden tarjoamista palveluista ja opiskelumahdollisuuksista. Piippolan opiston kohdalle tulee muutaman viikon sisällä hallituksemme jäsenten kuvat, lyhyt esittely sekä puheenjohtajan tervehdys.

Aihe(et): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Facebook kommentit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>