Rottarallia Haapavedellä!

Perjantaina 16.3 Haapavedellä oli Ratrace- messut. Tapahtumassa esiteltiin JEDU:n Piippolan ammatti- ja kulttuuriopisto sekä Haapaveden ammattiopisto. Lisäksi nuorille esiteltiin myös vapaa-ajan toimintaa Haapavedellä. Paikalla oli myös nimekkäitä esiintyjiä kuten Haapavedeltä kotoisin oleva JustimusFilms, Lovex sekä Nost3 & Protro. Tapahtuman järjestäjä oli Haapaveden vapaa-aikatoimi.

Piippolan uutiset olivat mukana tapahtumassa, ja pääsimmekin haastattelemaan nopeasti JustimusFilmsin poikia.

Mistä kaikki alkoi, milloin aloitte tehdä musiikkia?
Aloitimme vuonna 2008, kun saimme käsiimme videokameran ja teimme videon johon liittyi kalsarit, olohuone ja Tommi. Pian aloimme tehdä järkeviä videoita ja jossain vaiheessa aloimme katsoa niitä.

Kuka ideoi kappaleenne ja mistä ideat tulevat?
Teemme kappaleet itse ja ideat tulevat mielikuvituksestamme sekä ympärillä olevista asioista. Me kaikki teemme omat säkeistömme itse, eli saamme sanoa sen mitä haluamme.

Mitkä ovat alanne hyvät ja huonot puolet? Miksi teette tätä?
Teemme tätä siksi että se on älyttömän hauska harrastus. Mielestämme tässä ei ole huonoja puolia, vaan hyviä.

Tapahtumassa nähtiin myös performanssitaidetta.

Piippolan ammatti- ja kulttuuriopiston pisteessä oli animointia ja valokuvausta.

Nuorille esiteltiin mm. parkourausta.

Muut järjestöt jotka esittelivät toimintaansa Ratracessa:  HaKe Air soft, NuorisoLeader, Haapaveden VPK, Poliisit, Haapaveden Kaupunki, Ehkäpä- ryhmä, PPO, JHL, SPR Haapaveden osasto, Sumopaini, FC Folk, Huskit ja 4H.

Aihe(et): Kulttuuri & vapaa-aika. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Facebook kommentit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>