Stam1nan laulaja-kitaristi Piippolasta [haastattelu] /osa1

Stam1naan kuuluva laulaja-kitaristi Antti Hyyrynen, kuin myös YUP yhtyeessä soittava Jussi Hyyrynen on kotoisin Piippolasta. Piippolan juuret eivät ole kuitenkaan ainoa heitä yhdistävä tekijä, sillä he ovat myös veljeksiä! Tällä kertaa Piippolan Uutiset haastatteli  Stam1nan Antti Hyyrystä!

Kuva: Marianne Heikkinen

”Olin niin hiton nuori apina asuessani Piippolassa”

Antti Hyyrynen oli neljävuotias kun hänen perheensä muutti Piippolasta Lemille, joten Piippola ei juurikaan jättänyt hänelle paljon muisti- tai tunnejälkiä siihen mennessä. Muuton jälkeen Antti on kuitenkin palannut käymään Piippolassa useita kertoja. Ensimmäisellä kerralla osa Piippolaa tuntui hänelle etäisesti tutulta: leikkipuiston puurakennelma, urheilukentän muoto, sekä joki ja silta keskustassa. Antti toteaa muistojen sekoittuvan, mutta kertoo myös nuoruutensa lisäksi viettäneensä useita kesälomia Piippolassa.

Muisto Piippolasta

Antilla on salaperäinen muistikuva muutosta Lemille, muuttoa ennen Antilla ei ole montakaan muistoa Piippolasta. Hän mainitsee kuitenkin yhden joka liittyy hänen lapsuuden kotiinsa:

”Talo on tyhjänä, kaikki ovat jossakin, etsin heitä saunasta, mutta päädynkin pelaamaan Mikki Hiiri -koripallopeliä leikkihuoneessa. Salaperäistä!”

Tuoreampi muisto Piippolasta:

”… Ja laskimme pentuina sitä jokea
pitkin kumipatjoilla, se oli aivan törkeän mukavaa! Nokkospuskia pitkin piti loikkia takaisin tielle. Ja muistan kylältä hahmon nimeltä Pakkas-Antti. En tiedä kuvittelinko vain vai oliko siellä oikeasti mies, joka nauroi aina. Ehkä.”

Lue toinen osa haastattelusta tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>