Stam1nan laulaja-kitaristi Piippolasta [haastattelu] /osa2

Piippola kasvumiljöönä

Koska Antti on luova persoona, haastattelukysymys kasvumiljöön vaikutuksesta painottui erityisesti luovuuteen. Antin mukaan on vaikea sanoa kaupungissa ja maalla asumisen eroja kasvumiljöönä, sillä Piippolan tavoin on Lemi myös pienempi paikkakunta. Kouvolan kaupunkiin hän muutti vasta armeijan jälkeen, jota hän henkilökohtaisesti piti Piippolaa ja Lemiäkin passivoivampana ympäristönä. Maalta muuttamisen myötä veljekset eivät enää asuneet samassa kodissa, eikä ystävätkään säntäilleet pitkin taloa. Tämän myötä Antti tulikin päätökseen, että sosiaalinen piiri on vaikuttanut parhaiten hänen nykyiseen työtoimintaansa.

”Ei ollut Facebookia eikä pelikonsolia, eikä ollut edes pulkkamäkeä… Oli ehkä kuviteltava kaikenlaista.”

Menestys ja Emmat

Helmikuussa järjestetyssä Emma Gaalassa Hyyrynen kävi Stam1na bändinsä kanssa noutamassa kaksi Emmaa! Ensimmäinen oli vuoden metallilevyn Emma ja toinen vuoden yhtye-Emma.

”Noh, ehkä tuo metallilevyn Emma oli pienenä aavistuksena takaraivossa, mutta tämä yhtye-Emma sai kyllä koko porukan ihmetyksen. Joimme sen kunniaksi kylläkin jo etukäteen useamman pullon juhlajuomaa.”

– Toivatko Emma-palkinnot suuren onnistumisen tunteen?

”Emmat toivat kovan päänsäryn ja pahoinvoinnin. Aina voi syyttää Emmaa!”

Eteenpäin

Antin mukaan Stam1na on äskettäin julkistanut kevätkiertueen, joka starttaa toukokuussa Lappeenrannasta. Lisäksi Stam1na treenaa uusia biisejä tukka putkella. Studioon Stam1na haluaisi ennättää jo syksyllä, sillä on suuri halu hakata uusia halkoja.

Comeback Piippolaan?

Antilla ei ole mitään suurempaa ikävää Piippolaan, sillä hän ei missään vaiheessa ennättänyt luomaan Piippolaan tunnesiteitä. Hän kuitenkin kertoo, että he ovat ajaneet Piippolan ohitse useasti keikkamatkoilla ja ainahan Piippolaan haluaa pysähtyä Shellille jäätelölle.

Piippolan Uutiset kiittää Antti Hyyrystä haastattelusta! Tervetuloa Piippolaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>